در آستانه سال تحصیلی جدید:بیست و دومین نشست مطبوعاتی با مدیر آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد

ساخت وبلاگ

بیست و دومین نشست مطبوعاتی اصحاب رسانه شهرستان اوز با مسئولان ادارات ظهر روز چهارشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ در دفتر مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اوز برگزار شد.

به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ و بازگشایی مدارس و دانشگاه ها، خانه مطبوعات بیست و دومین نشست را با علی اصغر رضایی مدیر آموزش و پرورش شهرستان اوز برگزار کرد.

در ابتدای نشست، مدیر آموزش و پرورش ضمن تمجید از حضور رسانه های فعال در شهرستان گفت: تعداد و کیفیت رسانه ها در این شهرستان نشان از آگاهی و فرهنگ والای مردم است. رضایی شغل معلمی را بسیار شریف و آن را مورد تاکید مکتب اسلام و قرآن کریم دانست.

وی لازمه پیشرفت و توسعه جوامع را از مسیر آموزش و پرورش دانست. علی اصغر رضایی برنامه های خود را برای آموزش و پرورش شرح داد و گفت: ۵۰ نفر نیروی جدید وارد سیستم ما شده اند .دبیران متخصص بومی را با هماهنگی از ادارات هم جوار به شهرستان منتقل کرده و ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان برای شهرستان را افزایش داده ایم و با فرهنگ سازی با کمک شما رسانه ها باید سعی شود سهمیه دانشگاه فرهنگیان توسط جوانان بومی تکمیل شود.

وی نیروسازی متخصص را در راس برنامه ها ذکر کرد و گفت: اداره کل متبوع خواهان نیروهای متخصص ما در اداره بویژه مسئولان حسابداری و آمار و فن و آوری است. بومی سازی دفعی نیست بلکه جذبی است. متاسفانه بعضی از همکاران بومی حاضر به همکاری نیستند و انتطار است بیشتر همکاری شود. در بحث تجهیزات نیز موفق و سعی شده است لوازم لازم را اخذ کنیم و بیش از یک میلیارد تومان تجهیزات برای مراکز شبانه روزی و غیره جذب شده است.

پس از آن پرسش ها به شرح زیر مطرح شد:

*ابراهیم احمدی مدیر پیام اوز و اوز امروز:۱-برای نزول رقم های رتبه های کنکور چه برنامه ای دارید؟ ۲-چرا بعضی از دانش آموزان برای تحصیل به شهرهای اطراف می روند؟ ۳-طبق اعلام دفتر نماینده مجلس حدود ۲۶ میلیارد تومان برای محرومیت زدائی آموزشی در اوز اختصاص یافته، این مبلغ در کجا هزینه شده است؟

-وظیفه آموزش و پرورش نزول رقم های رتبه های کنکور نیست؟! کنکور نشانه عملکرد آموزش و پرورش نیست. برای ورود دانش آموزان رشته های مطلوب باید خانواده ها مشارکت کنند. آموزش و پرورش راهکار می دهد و خانواده باید هزینه کند. ما در تابستان افزون بر ۳۶ میلیون تومان برای تقویت آموزشی بچه ها هزینه کردیم. حتی دبیر ساعتی ۵۰۰ تومان را در کلاس دعوت کردیم و در مدارس احمدپور و یادگاری کلاس کنکور برگزار شد ولی استقبال جالب نبود. امسال این حرکات از مهر ماه سال جاری آغاز می شود.

-دانش آموزانی که به شهرهای دیگر می روند ۲ دسته هستند: الف-کسانی که در مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان پذیرفته شده و مجبور به تحصیل در شهر دیگر هستند. ب-بعضی هم به دلیل تبلیغ مدارس به شهرهای اطراف می روند. مدارس و دبیران ما بسیار خوب عمل می کنند و چیزی کمتر از اطراف ندارند.

– در مورد اعتبار ۲۶ میلیارد تومان تاکنون هیچ ابلاغ بودجه ای دریافت نکردیم.

*مسعود باقرزاده مدیر مسئول اوز خبر:۱-چرا برنامه ریزی و پیگیری آموزش و پرورش ضعیف است؟ ۲ -چرا تعداد دانش آموزان و فضای آموزشی هماهنگی ندارند؟ ۳-افاغنه برای ما مشکل ساز شده اند؟

-در مورد برنامه ریزی ها بطور مرتب در حال برنامه ریزی هستیم و از مهر ماه کلاس تقویتی آغاز می شود. نیرو سازی می کنیم و…

-نُرم برای تشکیل هر کلاس ۲۲ نفر و حداکثر تعداد ۴۰ نفر است. بطور مثال اگر در دبستانی ۴۲ نفر ثبت نام کنند، سامانه صدور ابلاغ برای آن دبستان ۲ کلاس ۲۱ نفره قرار می دهد ولی اگر ۴۰ نفر ثبت  نام کنند فقط یک کلاس ۴۰ نفره است واین موضوع در اختیار ما نیست و سیستمی است.

-افاغنه مردمانی مسلمان، همسایه و مستحق آموزش خوب هستند.

*عبدالرحمن صالح خبرنگار پیام دانش:

 ۱-لطفا درصد قبولی کنکور امسال و سال پیش را اعلام کنید؟ ۲-آیا برنامه ای برای تحول در آموزش و پرورش دارید؟ ۳-آیا افاغنه دارای مدارس جداگانه می شوند؟

-مقایسه درصد قبولی امسال و سال پیش هنوز آماده انتشار نشده است.

 -برنامه تحول آموزش و پرورش را قبلا توضیح داده ام.

 -برای افاغنه مدارس جداگانه هم داریم و آنان نیز در دیگر مدارس مشغول به تحصیل هستند.

*گلی برازنده از فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۱-آیا در مدارس زنگ یا کلاس هنر دارید؟ ۲-خانه فرهنگ در این برنامه ها متنوع است آیا می توان با هم همکاری کرد؟

-کلاس و زنگ هنر به طور کلاسیک در برنامه داریم.

-ما با کمال میل حاضر به همکاری با خانه فرهنگ هستیم. در کانون فرهنگی حاضر به هر نوع همکاری فرهنگی و هنری می باشیم.

*حمیرا نامدار از پسین اوز: لطفا برنامه دانشگاه فرهنگیان را توضیح دهید؟

-برای ورود به آموزش وپرورش راههای زیر وجود دارد. ۱-دانشگاه فرهنگیان که جایگزین دانشسرها و تربیت معلم شده است و برای هر شهرستان برابر سهمیه دانشجو می پذیرند و طبق اصول علمی آنان را تربیت و در نهایت بعد از ۴ سال معلم متخصص و فهمیده تحویل می دهد.۲-آزمون جذب نیروی انسانی دستگاه های اجرائی که هر ساله برگزار می شود.۳-جذب حق التدریس ها و نهضتی ها که بهترین راه جذب معلم، همان دانشگاه فرهنگیان است که همه وظیفه داریم جوانان ما را با دانشگاه فرهنگیان و آزمون سالانه آشنا سازند.

*محمدرفیع راوند از اوز موزه: ۱-آیا برنامه ای برای جذب نیروی بومی دارید. ۲-برای بازدید دانش آموزان از آثار تاریخی برنامه ای دارید؟

-مسلما برای جذب افراد بومی بویژه متخصص در تلاش بوده و هستیم.

– سعی کنید پهلوان سازی و قهرمان سازی کنید و به بزرگان خودتان اهمیت دهید تا بقیه تشویق شوند. برای آثار تاریخی و اهمیت آنها نیز اقدام می کنیم.

* عبدالعزیز خضری مدیر پیام دانش: ۱- آیا مردم در ضعف آموزش و پرورش موثر هستند؟ ۲- ارتباط مردمی شما و همکاران چگونه است؟ ۳- عملکرد مدیران اجرائی شهرستان را چگونه ارزیابی می کنید؟

– مردم باید پیوسته در بالا بردن کیفیت آموزشی همکاری کنند. البته باید مطالبات آموزشی بیشتری داشته باشند و برای بچه ها بیشتر وقت بگذارند.

– بهترین و خوش برخوردترین مردم در شهرستان اوز حضور دارند و این به پیشینه مردم بر می گردد. پس باید تلاش شود تا به آنان خدمت کنم. من و همکاران پیوسته در خدمت مردم هستیم.

– من در جایگاه قضاوت عملکرد مدیران نیستم ولی سه دسته مدیر وجود دارد: الف- خلاق ب- بی تفاوت ج- تنبل. امید است مدیران اوز در ردیف اول باشند.

* احمد خضری مدیر پسین اوز: ۱- لطفاً آمار دانش آموزان، کارکنان و آموزشگاه ها را اعلام کنید ۲- آیا امسال کمبود نیرو دارید؟ ۳- برنامه شاخص شما در سال تحصیل جدید چیست؟ ۴- نظرتان درباره مدارس غیرانتفاعی را بگوئید.

– الف) امسال افزون بر ۷۵۰۰ نفر دانش آموز در مدارس اوز تحصیل می کنند. ب) ۵۲۵ نفر همکاران آموزشی و اداری در خدمت مردم و دانش آموزان هستند. ج) ۶۵ آموزشگاه فعال دولتی داریم.

– به لطف پروردگار امسال کمبود نیرو نداریم.

 – شاخص امسال ما این است که دانش آموزان ترک تحصیل نکنند و دیپلم را اخذ سپس وارد جامعه شوند. امسال ۶۰ درصد موفق به اخذ دیپلم شدند. امید است این رقم به ۱۰۰ درصد برسد.

 – مدارس غیرانتفاعی مراکزی هستند که هیچ بار مالی برای آموزش و پرورش ندارند ولی بر آنها نظارت داریم. مدارس اوز خوب کار کردند و ما از آنان راضی هستیم. ما یکشنبه های آموزشی داریم که آموزش ضمن خدمت انجام می دهیم و معلمان مدارس غیرانتفاعی را نیز شرکت می دهیم.
این نشست که از ساعت ۱۲ و ۱۵ دقیقه آغاز شده بود در ساعت ۱۴ و ۱۵ دقیقه پایان یافت.

لینک کوتاه: http://pasineevaz.com/?p=16657

شهرستان خنج...
ما را در سایت شهرستان خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی up بازدید : 156 تاريخ : جمعه 1 مهر 1401 ساعت: 17:23

خبرنامه