شاخصه‌های فرد اصلح؛ ایمان، تخصص و ولایت‌مداری است

ساخت وبلاگ

یک فعال فرهنگی در لارستان با بیان اینکه فرهنگ و اقتصاد دو بازوی اصلی کشور است، گفت: همانگونه که توجه به معیشت مردم مهم است، توجه به فرهنگ نیز اهمیت دارد و کشوری که به اقتصاد بها دهد و به فرهنگ توجهی نداشته باشد، هویت اصلی خود را به مرور زمان از دست داده و به یک کشور واداده تبدیل می شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد تکبیری در گفت‌وگو با خبرنگار میلاد لارستان با بیان اینکه با نزدیک شدن به انتخابات، از جمله دغدغه های مهم مسئولان و دلسوزان نظام و انقلاب، مشارکت حداکثری مردم، به ویژه جوانان و نوجوانان رأی اولی است، اظهار داشت: انتخابات سال ۱۴۰۰ به جهت تبلیغات سوء دشمنان داخلی و خارجی در تحریم کردن آن و همچنین هم‌زمانی با شرایط کرونایی از اهمیت بیشتری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه یکی از موانع یا بهانه‌های جدی عدّه ای جهت عدم حضور در اماکن رأی گیری، کرونایی بودن شرایط است، افزود: برای افزایش مشارکت حداکثری باید با تولید محتواهای جذاب سمعی و بصری، مزیّن به نام شهدا، رهبری و حاج قاسم عزیز، در بدو ورد به اماکن رأی گیری، به شکل تونل های سایه افکن، جهت هدایت بهتر افراد به انتخاب فرد اصلح، مسئولیت پذیری بیشتر در قبال رأی داده شده، ایجاد تنوع و جلوگیری از اتلاف وقت و خستگی مفرط و در نهایت ایجاد سایه در مناطق گرمسیری است.

برای انتخابات ۱۴۰۰ رأی‌گیری خودرویی پیش‌بینی شود

این طلبه جوان لارستانی پیشنهاد راه اندازی نهضت دعوت فردی و گروهی جهت مشارکت حداکثری را مطرح کرد و ادامه داد: رأی‌گیری خودرویی برای افراد سالمند، بیمار یا کسانی که به هر دلیل ممکن از جمله واهمه برخی از افراد از انتقال کرونا امکان شرکت در انتخابات را ندارند، فراهم شود.

وی با برشمردن برخی از مزایای اخذ آرا به شکل سیار، تصریح کرد: با این کار که در فضای باز و با رعایت موارد امنیتی و همچنین فاصله گذاری اجتماعی انجام می شود، افراد می توانند با خیال آسوده در ماشین های خود حضور داشته و با ورود ماشینی به باجه های مورد نظر، به صورتخانوادگی رأی خود را در صندوق های رأی گیری قرار دهند که اجرایی کردن این ایده نیاز به سازوکار اجرایی داشته و از اکنون شورای نگهبان و فرمانداری‌ها باید تدابیر لازم را اندیشیده و زمینه های مناسب آن را ایجاد کنند.

پیشنهاد تولید نرم‌افزار ترافیک شعب اخذ رأی

تکبیری با اشاره به اینکه می‌توان  با طراحی نرم‌افزارهایی که قابلیت نصب در گوشی‌های همراه را داشته باشد، عموم مردم را از میزان ترافیک اماکن اخذ رأی مطلع کرد، افزود: با این کار از شلوغی زیاد و اتلاف وقت جلوگیری به عمل می‌آید و در نتیجه مردم با انتخاب اماکن خلوت تر از سلامت خود نیز اطمینان بیشتری حاصل می‌کنند یا اینکه می‌توان بجای نرم‌افزار، گزارش ساعتی از حضور مردم در شعب اخذ رأی، در خبرگزاری های محلی منتشر کرد.

وی راه اندازی کمپین رأی اولی‌ها و گرفتن تصویر خود به همراه شناسنامه، جهت انتشار در فضای مجازی و موج آفرینی توسط آن و در نهایت اعطای هدایای مادی و معنوی به نفرات، به قید قرعه را یکی دیگر از راهکارهای افزایش مشارکت عمومی در انتخابات برشمرد و یادآور شد: استفاده از ظرفیت ایستگاه صلواتی سطح شهر در ایامشهادت امام صادق علیه السلام و سالگرد رحلت حضرت امام(ره) می‌توان در راستای شور آفرینی هرچه بیشتر بهره گرفت.

از برپایی کرسی‌های آزاداندیشی تا استفاده از ظرفیت هنرمندان

این فعال فرهنگی برپایی تریبون‌های آزاداندیشی در مساجد، پایگاه‌های مقاومت، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، پارک‌ها و اماکن پر رفت و آمدی مثل بازارها را در جلب مشارکت عمومی تأثیرگذار دانست و افزود: پخش کلیپ های کوتاه بعد از هر نماز در مساجد سطح لارستان با موضوع انتخاب اصلح می‌تواند موجب بصیرت‌افزایی شود.

حجت‌الاسلام تکبیری استفاده از ظرفیت هنرمندان، ایجاد پویش «تبدیل کردن هر خانه به یک ستاد واقعی» با نصب پرچم‌هایی با نماد انقلاب و پوسترهای امام و رهبری در هر محله، پشت‌نویسی خودروها به منظور مشارکت حداکثری و انتخاب صحیح و  استفاده از ظرفیت حاج قاسم سلیمانی و شهداء در راستای شور آفرینی هرچه بیشتر را از راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات دانست.

نقش مؤثر احزاب و تشکل‌های سیاسی و دانشجویی در انتخابات

وی با تأکید بر نقش مؤثر احزاب و تشکل‌های سیاسی و دانشجویی در انتخابات و همچنین مهره‌چینی کاندیداها و جهت‌دهی به افکار عمومی، ادامه داد: یکی از موثرترین ابزارهایی که در ادوار مختلف انتخابات، در جهت افزایش مشارکت و نوع انتخاب فرد مورد نظر وجود داشته، احزاب سیاسی و نوع حمایت آنها از یک شخص خاص بوده، معمولاً فردی شانس پیروزی نهایی برایش وجود دارد که بتواند سرشاخه و سرشبکه‌های حزبی خود را قانع کرده و در نتیجه از حمایت جریانی برخوردار شود.

این واعظ جوان لارستانی با بیان اینکه کنش‌گری‌های سیاسی و مطالبه‌گری‌های دانشجویی و عمومی، خصوصاً در چند دوره اخیر که فضای مجازی گسترش پیدا کرده است، تأثیر زیادی در جهت دهی افکار عمومی و در نهایت حمایت حزبی و جریانی از افراد مورد نظر داشته و دارد، ابراز امیدواری کرد: مسئولین و خواص جامعه، از روی تکلیف و تعهدی که در قبال خداوند متعال و مردم دارند، از فردی حمایت کنند که شایستگی‌های لازم جهت سکان‌داری و ناخداگری کشتی این انقلاب و نظام جمهوری اسلامی داشته باشد تا روز به روز شاهد اعتلای کلمه اسلام در جهان و زمینه سازی هرچه بیشتر تمدن شیعی و مهدوی باشیم.

شاخصه‌های فرد اصلح؛ ایمان، تخصص و ولایت‌مداری است

وی با اشاره به اینکه مقصود از اصلح، یعنی شخصی که از جهات مختلفی که با مدیریت یک کشور تناسب دارد از صلاحیت بیشتری برخوردار باشد، گفت: باتوجه به اسلامی بودن نظام و ضرورت اجرای احکام اسلامی در کشور، اولین و مهمترین ملاک، ایمان و تدیّن به اسلام و انقلاب است تا بتوان به آرمان های اسلام و انقلاب پایبند بوده و جامعه را به سمت تحقق بخشیدن به آنها هدایت کرد.

حجت‌الاسلام تکبیری با اذعان به اینکه پس از ایمان، شرط لازم، تخصص، مدیریت، و کارآمدی شخص است، افزود: فردی که می‌خواهد آرمان‌های انقلاب اسلامی را در جامعه لباس عمل بپوشاند، در کنار ایمان و تعهد، باید از شایستگی‌های لازم مدیریتی نیز برخودار باشد.

وی با بیان اینکه قبول مسئولیت فرد با ایمان، بدون داشتن تخصص، عین بی‌تقوایی و بی‌ایمانی است و قبول مسئولیت از طرف فرد متخصص، بدون تعهد و ایمان نیز عین غربزدگی و افول نظام اسلامی است، بنابراین این دو در کنار هم می تواند ملاک اساسی باشد، تصریح کرد: بعد از ایمان و تخصص، اطاعت‌پذیری از ولایت مطلقه فقیه و مراجع عظام تقلید بعنوان هادیان نظام اسلامی و همچنین نگاه به توانمندی داخلی و استفاده از ظرفیت های موجود و در نهایت مبارزه با افرادی که مانع پیشرفت نظام اسلامی در اجرای عدالت هستند ضروری به نظر می رسد.

نباید فریب پروپاگاندای سیاسی و رسانه‌ای را خورد

این طلبه حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه با نزدیک شدن به انتخابات، رسانه های جهت دار و ژورنال‌های مختلف بگونه‌ای فضا را مدیریت می‌کنند که مطلوب خود را بهترین شخص و جبهه مخالف را منفورترین شخص جلوه دهند، خاطر نشان کرد: نباید فریب پروپاگاندای سیاسی و رسانه‌ای را خورد و باید با تحلیل جریانی و نگاه عمیق سیاسی به انتخاب و تصمیم صحیحی رسید.

تکبیری با تأکید بر اینکه برای انتخاب صحیح در کنار نگاه کردن به شعارهای داده شده، باید به سوابق اجرایی آنها نیز توجه داشت و با ملاک هایی که امامین انقلاب می دهند تطبیق داده و در نهایت فرد مورد نظر را انتخاب کنند، یادآور شد: در این راستا می توان از هدایت ها و ارشادهای افراد مومن، متدین و بصیر نیز استفاده کرد.

فرهنگ و اقتصاد دو بازوی اصلی یک کشور است

وی با بیان اینکه فرهنگ و اقتصاد دو بازوی اصلی یک کشور است و به همان اندازه که توجه به اقتصاد و معیشت مردم مهم است، تأکید کرد: توجه به فرهنگ نیز مهم است و کشوری که به اقتصاد بها دهد و به فرهنگ توجهی نداشته باشد، هویت اصلی خود را به مرور زمان از دست داده و به یک کشور واداده ای تبدیل می شود.

این فعال فرهنگی با اشاره به اینکه در بُعد فرهنگ باید همّ و غمّ خود را در جهت پشتیبانی و حمایت از حوزه های علمیه، بعنوان متولیان اصلی فرهنگ و متخصصانی که می توانند اهداف اسلام و انقلاب اسلامی محقق کند معطوف کرده و از آنها راهکارها و پیشنهادات تقویت فرهنگ دینی و عمومی جامعه را جویا شد، ادامه داد: در بُعد اقتصادی نیز مسئولین باید به عدالت اداری، دولت الکترونیک، تقسیم عادلانه یارانه‌ها، مبارزه با فساد اداری و اصلاح ساختاری نظام بودجه ریزی و در نهایت اصلاح هزینه کردها توجه بیشتری کنند.

انتخابات شورای شهر به حاشیه نرود

تکبیری با  تأکید بر اینکه شورای اسلامی شهر و روستا به عنوان محلی که ایده‌ها و افکار مردم به منصه ظهور و بروز می‌رسد از اهمیت و جایگاه بالایی برخوردار است، گفت: همزمانی انتخابات شورای شهر با ریاست جمهوری نباید مانعی برای بی‌توجهی به انتخابات شوراها شود.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری درباره اهمیت و جایگاه شوراها بیانی دارند و  می فرمایند: «هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به مردم نیست؛ چه در شهر، چه در بخش و چه در روستا. وظایفی که برای شوراها در قانون ذکر شده، همان وظایفی است که اگر شوراهای ما ان‌شاءاللَّه بتوانند این وظایف را به طور کامل به انجام برسانند، بسیاری از مشکلات جاری مردم برطرف خواهد شد و این موارد را قانون‌گذاران با دقّت در قانون اساسی و در قانون عرفی معیّن کرده‌اند.»، اضافه کرد: سبک سنتی که از قدیم‌الایام تا به حال وجود داشته و دارد، قبیله‌ای و محلی انتخاب کردن نمایندگان شوراهاست، در حالی که بجای نگاه قبیله‌ای باید به توانمندی، تعهد و تخصص افراد و همچنین نیازمندی موجود شهر و روستا نگاه کرد.

تکبیری یادآور شد: مردم عزیز می توانند با استفاده از مشورت با بزرگان قوم و فامیل و همچنین افراد دارای شناخت و بصیرت، در نهایت به جمع بندی رسیده و آرای خود را در صندوق های رأی قرار دهند.

ف ۱۱۰

شهرستان خنج...

ما را در سایت شهرستان خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی up بازدید : 206 تاريخ : سه شنبه 4 خرداد 1400 ساعت: 19:31

خبرنامه