«حسین‌زاده» بار دیگر «سرمایه‌گذارانِ» منطقه را این‌بار برای ایجاد ۵ طرحِ صنعتی فراخواند

ساخت وبلاگ
انتشار در14 آوریل 2021 ساعت 3:34 ق.ظ سرویس:برگزیده ها بدون دیدگاه 53 بازدید

«حسین‌زاده» بار دیگر «سرمایه‌گذارانِ» منطقه را این‌بار برای ایجاد ۵ طرحِ صنعتی فراخواند

نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز از اخذ مجوز ۵ طرح صنعتی در منطقه خبر داده و البته تاکید کرده برای ایجاد آنها باید سرمایه‌گذاران آستین بالا بزنند.

وی پیشی از این نیز برای ایجاد چند طرح بزرگ صنعتی و مادر از بخشِ خصوصی خواسته بود قدم پیش بگذارند.

به گزارش روابط عمومی نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز، مهندس حسین‌زاده می‌گوید: «کلید پیشرفتِ ایران اسلامی، تولید است. تحقق این موضوع که مطالبه رهبر انقلاب در سال‌های گذشته و سال جاری از مسئولان و کارگزاران نیز است، نیازمند انجام اقدامات مهم و ضروری است. از این رو اخذ مجوزهای لازم در راستای رونق تولید برای حوزه انتخابیه در دستور کار قرار گرفته است.»

مهندس حسین‌زاده همچنین عنوان می‌کند: «بهترین مسیر برای توسعه و پیشرفت حوزه انتخابیه توسعه انرژی‌محور است. بدین منظور هم باید صنایع مادر و هم صنایع پایین‌دست پتروشیمی در جای جای منطقه ایجاد شود. در خصوص صنایع مادر، مجوز ساخت دو کارخانه کنسانتره سنگ آهن و کربنات سدیم اخذ شده که عملیاتی شدن آن نیازمند مشارکت بخش خصوصی با دولت است. در رابطه با صنایع پایین‌دست نیز مجوز ساخت ۵ طرح صنعتی دریافت شده است. در ادامه نیز به صورت زنجیروار جهت تکمیل زنجیره‌ی ارزش صنایع پایین‌دست پتروشیمی می‌توان ده‌ها مجوز دیگر اخذ و طرح‌های صنعتی را احداث کرد.»

او می‌افزاید: «صنایع پایین‌دست پتروشیمی فرصت بسیار خوبی برای توسعه منطقه، اشتغال‌زایی و سودآوری برای بخش خصوصی و سرمایه‌داران منطقه هستند. ضمن اینکه در کنار ایجاد این صنایع، می‌توان مجوزهای دیگر را هم کسب کرد و شاخص‌های توسعه را ارتقا بخشید که این طرح‌ها قابلیت اجرا در جای‌جای مناطق حوزه انتخابیه را دارند، مطابق با شرایط جغرافیایی منطقه است و نیازمند مصرف کمترین میزان آب است.»

حسین‌زاده ۵ مجوز دریافت شده را مجوزهای ساخت کارخانه تولید سیمان، کارخانه تولید قیر، گازوئیل و نفتا، کارخانه تبدیل متانول به پروپیلن و پلی پروپیلن، کارخانه تولید گرانول PVC و روغن DOP و کارخانه تولید فتالیک انیدرید و ترکیبات سنگین عنوان کرده و می‌گوید: «علاوه بر دریافت مجوز، طرح‌های مطالعاتی این طرح‌ها نیز آماده و محل‌های مناسب برای ایجاد هر کدام از کارخانه‌ها نیز در نظر گرفته شده است. امید است با استقبال سرمایه‌گذاران منطقه از این طرح‌ها، علاوه بر اشتغال نیروهای بومی و ایجاد شغل‌هایی به صورت مستقیم و غیرمستقیم، سودهای بسیاری عاید آنان شود. بنده و مسئولان دفاتر در شهرستان‌ها و بخش‌ها نیز آماده همکاری و رفع هرگونه مشکل و فراهم آوردن زیرساخت‌ها جهت راه‌اندازی این طرح‌ها هستیم.»

طبق طرح مطالعاتی تهیه شده کارخانه تولید قیر، گازوئیل و نفتا یک ساله ساخته و موجب اشتغال ۱۴۰ نفر خواهد شد. بازار مصرف قیر، گازوئیل و نفتا نیز بازارهای داخلی و خارجی است.

کارخانه سیمان نیز برآورد شده است طی ۱۴ ماه ساخته شود و نیازمندی‌های حوزه انتخابیه، لامرد، بندرعباس، قیر و فیروزآباد را تامین کند.

تولید گرانول PVC و روغن DOP نیز که در صنایع لاستیک و پلاستیک کاربرد دارد و بازار مصرفی آن ایران، عراق، ترکیه، پاکستان و چین است.

ایجاد کارخانه تبدیل متانول به پروپیلن و پلی‌ پروپیلن نیز یکی از طرح‌ها با سوددهی بالاست. صنایع داخلی به میزان بالایی به این مواد نیاز دارند و برای تامین آن واردات نیز انجام می‌گیرد. خوراک این کارخانه نیز از عسلویه قابل تامین است.

کارخانه تولید فتالیک انیدرید و ترکیبات سنگین هم که خوراک آن از عسلویه قابل تامین است. بازار مصرف این مواد صنایع داخلی است.

علاوه بر این پروژه‌ها، طرح‌های تولیدی دیگری نیز در دفتر مهندس حسین‌زاده وجود دارد که سرمایه‌گذاران می‌توانند در صورت تمایل آن طرح‌ها را مطالعه و آمادگی خود را اعلام کنند. گفتنی است تاکنون تعدادی از سرمایه‌گذاران نیز جهت مشارکت در ساخت این پروژه‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند.


شهرستان خنج...
ما را در سایت شهرستان خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی up بازدید : 237 تاريخ : پنجشنبه 26 فروردين 1400 ساعت: 0:32

خبرنامه