بهشتی و هاشمی

ساخت وبلاگ
انتشار در24 ژوئن 2020 ساعت 5:48 ق.ظ سرویس:برگزیده ها 3 دیدگاه 73 بازدید

بهشتی و هاشمی

احمد حسینی*: در دیدگاه امام، مظلومیت بهشتی از شهادت او بالاتر بود، زیرا در همان دوره کوتاه نیز شرایط کشور اجازه نمی‌داد صراحتاً از او دفاع کند. منافقین و منحرفین مترصد چنین اقدامی بودند ولی پس از هفتم تیرماه سال ۶۰ این بهشتی بود که اوج گرفت و مخالفین او رسوا و رانده شدند یا به گوشه خلوت و سکوت گریختند. آری آن شهید مظلوم دوره حیات خود در نظام را با خون دل به پایان برد هر چند دشمن در لباس دوست را رسوا کرد.
آن روزها و سال‌ها گذشت و خیل یاران شهید بهشتی به ادامه راه امام و انقلاب او مجاهدت ورزیدند و در مقاطعی چون هشت سال جنگ تحمیلی و سازندگی کشور کاملا تاثیرگذار بودند. از میان آنها هاشمی برجستگی خاصی هم در جنگ و هم در پیشرفت کشور و از همه مهم‌تر عبور دادن نظام از بحرانی بود که پس از رحلت امام کشور را بشدت تهدید می‌کرد و اتفاقا همان میدان‌داری او در آن صحنه خاص، برایش دشمنان قسم‌خورده‌ای ساخت – حتی از میان دوستانش-که کینه و بغض عمیق ناشی از آن حتی پس از عروج روح آزاده‌اش نیز کماکان ادامه دارد.
باید به این سوال پاسخ داد که دلیل مخالفت بنی‌صدر و منافقین و منحرفین با بهشتی روشن بوده و هست، چون او را بازوی قوی امام و انقلاب و حلال مشکلات ریز و درشت کشور می‌دانستند، او و امثال مطهری باید از سر راه برداشته می‌شدند تا نهضت امام نابود شود و البته که به هدف خود نرسیدند ولی جای خالی امثال آنان هرگز پر نشد و نخواهد شد. سوال اینجاست که چرا هاشمی اینگونه مظلوم واقع شد که حتی صلاحیت نامزدی انتخابات نیز از او سلب گردید؟ آیا جرم و گناهی غیر از اصرار و پافشاری و میدان‌داری برای سالم ماندن انقلاب و نظام و اهداف امام، داشت؟ اینکه در برابر حرکت‌های انحرافی می‌ایستاد و به قیمت آبروی خود مقابله می‌کرد، آیا خطای نابخشودنی او بود؟ اگر به تاسی از امام، میزان را رای مردم می‌دانست و همواره می‌کوشید تا در صحنه بمانند و اعتمادشان سست نشود، اینکه در استحکام رابطه با جهان بویژه دنیای اسلام و همسایگان می‌کوشید و از تندروی‌ها جلوگیری می‌کرد و همواره از خطر نفوذ منحرفان سخن می‌گفت با مبانی انقلاب منافات داشت؟ این چه گناهی بود که از اصلاح‌طلب تا اصولگرا و ضدانقلاب در مخالفت وتخریب او هم‌آوا شدند؟
پاسخ این سوال را روزی تاریخ می‌دهد همانگونه که حکمت بسیاری از هشدارها و پیش بینی‌های او امروز به عیان دیده می‌شود. آری حادثه هفتم تیر و یاد شهید بهشتی را باید گرامی داشت ولی از آن مهم‌تر بازپروری افکار و اندیشه‌های آنان است که در این ایام بیش از همیشه به آن احتیاج است و در این میان یاران بهشتی و هاشمی که بدخواهان انقلاب سعی دارند با انگ و برچسب لیبرال و استحاله شده، آنان را از میدان بدر کنند باید به تکلیف الهی خود در زنده نگاه داشتن نهضت هفتم تیر ادامه دهند و این همان مسیری است که به استحکام انقلاب و مردمی ماندن آن منجر می‌شود.

*فرماندار اسبق لارستان و استاندار اسبق ایلام

*مندرج در روزنامه جمهوری اسلامی(سوم تیرماه ۹۹)

از این نویسنده بخوانید:

سندروم عوام زدگی خواص

نيم قرن آرامش و طوفان

نظام جمهوري اسلامي و آفت مديريت

مناسبات دولت قبل در وزرات كشور دولت روحاني حفظ شده است

آينده مذاكرات

باور عمومي چيست؟

نقدي بر سفر استاني دولت به فارس

آقايي كه من شناختم

فروش خاک وطن

روزی که ایران ایستاد

احمدی نژاد در شیراز/ تقابل عوامفریبی احمدی نژاد با ارزش ها و سکوت اصولگرایان

رویکرد مبارک

عطش قدرت و انحصار!

فاصله ما تا حکومت عدل

برنده جنگ تلگرام

با ترامپ همراه نشوید!

مرحوم آیت الله «آیت اللهی» چگونه به معمار «وحدت» در جنوب کشور مبدل شد؟

قفل و کلید!

غفلت های بزرگ

جنگی که جریان دارد

عزا برای عزا!

گدایی بر سر گنج!

از ماست که بر ماست


شهرستان خنج...
ما را در سایت شهرستان خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی up بازدید : 228 تاريخ : چهارشنبه 4 تير 1399 ساعت: 22:36

خبرنامه