خاطرات مدیر دفتر «جعفرپور» در لارستان(۱)/ از اجماع تا راه اندازی گروه ۵۰۰ نفره معتمدان

ساخت وبلاگ
انتشار در25 می 2020 ساعت 7:04 ق.ظ سرویس:برگزیده ها 6 دیدگاه 203 بازدید

خاطرات مدیر دفتر «جعفرپور» در لارستان(۱)/ از اجماع تا راه اندازی گروه ۵۰۰ نفره معتمدان

«محمدرضا مظفری»، مدیر دفتر دکتر جمشید جعفرپور نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجالس نهم و دهم طی سلسله یادداشت هایی قرار است بخشی از خاطرات خود در هشت سال گذشته را منتشر نماید.

بخش اول این مجموعه خاطرات را که البته بیشتر به مرور فعالیت و عملکرد دفتر نماینده اختصاص دارد در ادامه بخوانید:
***

محمدرضا مظفری: اوایل اسفند ماه سال ۹۰ بود که توسط یکی از دوستان و فعالان سیاسی و اجتماعی شهر دعوت به همراهی با جناب آقای دکتر جمشید جعفرپور شدم و این در حالی بود که آقایان مرحوم مهندس محمدحسین نخبه و مهندس محبی برای چندمین بار کاندیداهای جدی حوزه انتخابیه لارستان، خنج، گراش(لارستان، خنج، گراش و اوز)  بودند.

برای اولین بار با دکتر جعفرپور آشنا شدم چند جلسه به خدمت ایشان رسیدم و با بررسی های بیشتر به این نتیجه رسیدم که موقعیت ایشان نسبت به بقیه با توجه به حضورشان در شورای انقلاب فرهنگی برای توسعه منطقه مفیدتر است لذا همکاری حقیر با دکتر جعفرپور و تیم همراه ایشان شروع شد.

هرچه به ۱۴ اسفند ۱۳۹۰ می رسیدیم رقابت های انتخاباتی فشرده تر و حساس تر می شد.

کم کم فعالیت اصلاح طلبان و اصول گراها در شهر به اوج خود می رسید. هرگز فکر نمی کردم اختلافات بین این دو گروه اینقدر شدید باشد.

شورای سوم شهر لار با ریاست حاج ابوطالب روئینا برادر شهید حمیدرضا روئینا جهت به اجماع رسیدن کاندیداها جلسات متعددی برگزار نمودند. سرانجام در مسجد النبی(ص) شهرجدید اجماع نهایی به نفع دکتر جعفرپور شکل گرفت.

حضرت آیت الله آیت اللهی، حضرت آیت سید مجتبی موسوی لاری، حضرت آیت الله سید حسین نسابه، حوزه علمیه علی ابن ابیطالب(ع)، علما، شوراها و در نتیجه تقریبا اکثریت مردم حوزه انتخابیه از دکتر جعفرپور حمایت کردند.

شور و شعف زایدالوصفی در مردم ایجاد شد. ستادهای انتخاباتی تشکیل و با ابراز محبت تیم نماینده، بنده بعنوان مسئول ستاد انتخابات برگزیده شدم.

در روزهای آخر مهندس نخبه و مهندس محبی از انتخابات کناره گیری کردند و رقبای جدی دکتر جعفرپور سیدشکرالله زندوی از بیرم و ابوالحسن فردوسی از گراش شدند.

دکتر جعفرپور با همراهی اعضای ستاد انتخاباتی و جمعی از بزرگان شهر و روستا به روستا جهت تبیین دیدگاه خود حضور می یافتند.

علیرغم اتفاقات تلخ و شیرین سرانجام روز موعود فرا رسید و در تاریخ چهاردهم اسفند ماه ۹۰ دکتر جمشید جعفرپور با به دست آوردن اکثریت آرا به عنوان نماینده منتخب مردم لارستان، خنج و گراش(لارستان، خنج، گراش و اوز) برگزیده شدند.

چند روز بعد از موفقیت در انتخابات اولین جلسه هماهنگی توسط دکتر جعفرپور  برگزار شد. نماینده منتخب اصرار داشتند که قبل از تعطیلات نوروز برای اولین بار دفتر نماینده مجلس در لار تاسیس گردد. در جلسه مذکور به دلیل مشخص نشدن فرد مورد نظر بنده قبول کردم که تا پایان تعطیلات نوروزی یعنی ۱۴ فروردین دفتر نماینده را راه اندازی نموده تا بعد فردی دیگر انتخاب شوند. لذا حقیر به کمک برادر بزرگتر و دوست خوبم آقای پلمی سرپرست سابق اداره ارشاد اسلامی لارستان در ساختمان اداره اوقاف سابق لارستان (ملک توسط مرحوم فهیمی از هرمود خریداری شده بود) که محل ستاد انتخاباتی نیز بود شروع به فعالیت کردیم.

بعد از تعطیلات نوروزی به درخواست دکترجعفرپور رسما بعنوان رئیس دفتر ایشان به مدت ۸ سال فعالیت نمودم. به کمک دوستان و با توجه به اینکه به مدت ۲۰ سال در سمت های اجرایی کار کرده بودم اقدام به تشکیل دبیرخانه، بایگانی، سالن جلسه و اتاق دیدارها نمودم.

این اقدام برای اولین بار توسط نماینده ای از مجلس چه قبل از انقلاب و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در لار انجام می گرفت. البته راه اندازی دفتر دارای مزیت ها و مضراتی بود که در فرصتی شرح خواهم داد.

به دنبال راه اندازی دفتر دومین گام برداشته شد و آنهم تشکیل ۶ کارگروه اقتصادی و زیربنایی، پشتیبانی و مالی، اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، سیاسی و اداری که اعضای آن از گروه های مختلف سیاسی و اداری شهرستان بودند.

وظیفه این کارگروه ها این بود که به مدت یک ماه بررسی های لازم انجام داده و راههای توسعه را جهت بررسی نهایی ارائه نمایند که در فرصتی دیگر کارگروه ها را معرفی و عملکردشان را بیان خواهم نمود.

سومین اقدامی که توسط دکتر جعفرپور و دفتر انجام شد دعوت از بزرگان محلات و منطقه و تشکیل گروه معتمدین بود که برای اولین بار انجام گرفت. تعداد معتمدین که ۵۰۰ نفر بودند اولین جلسه خود را در حسینیه ابوالفضل(ع)شهر قدیم تشکیل داد و در جریان برنامه های نماینده خود قرار گرفتند.

در طول هشت سال نمایندگی دکتر جعفرپور همیشه یکصد نفر از معتمدین بدون هیچگونه توقع و انتظاری نماینده محترم را در تمام سفرها با وسیله شخصی خود در سرما و گرما، بخش به بخش، شهر به شهر، روستا به روستا  همراهی می کردند.

یک سال پس از راه اندازی دفتر در اداره اوقاف سابق به ساختمان خیّر بزرگوار جناب آقای حاج حسین کاملی نقل و مکان کردیم و به مدت ۵ سال یک واحد آپارتمانی را در اختیار نماینده جهت ایجاد دفتر بصورت مجانی قرار داده شد و سرانجام با اجاره ساختمان متعلق به هلال احمر لارستان توسط نماینده محترم دفتر به مکان جدید نقل و مکان کرد. این در حالی است با پیگیری نماینده محترم و تیم دفتر لار دفاتر نماینده در گراش، خنج و شیراز بصورت مستقل راه اندازی شد و با مساعدت شورای شهر چهارم و شهردار محترم لار با خرید یک واحد آپارتمان درتهران دفتر تهران نیز ایجاد گردید.

اعضای دفتر متشکل از بنده، آقای حاج حمید اسدی،آقای پلمی، خانم اوحدی و خانم قاسمی بودند. مسئول دفتر گراش آقای حاج خلیل غلامی، خنج آقای سهراب خادمی، شیراز آقای رضا شاه محمدی و تهران آقای دکتر رستمی  و بعد آقای خادمی بودند.

ان شاء الله در قسمت های آینده اتفاقات پشت صحنه ۸ ساله را بتدریج بازگو خواهم نمود.


شهرستان خنج...
ما را در سایت شهرستان خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی up بازدید : 302 تاريخ : سه شنبه 6 خرداد 1399 ساعت: 2:41

خبرنامه