ریشه «تخریب» این روزها علیه «بروجردی» کجاست؟!

ساخت وبلاگ
انتشار در24 دسامبر 2019 ساعت 6:38 ق.ظ سرویس:مطلب شما 54 دیدگاه 734 بازدید

ریشه «تخریب» این روزها علیه «بروجردی» کجاست؟!

آفتاب لارستان: متن پیش رو به قلم «مهدی محمدی» برای این سایت ارسال شده که در آن انتقاداتی نسبت به تخریب های روزافزون یکی از نامزدهای انتخابات پیش رو مطرح شده است. این قلم همچنین مدعی است رقابت اصلی انتخابات پیش رو بین «جعفرپور» و «بروجردی» است که البته به نظر می آید پیش بینی زودهنگام و جانبدارانه ای باشد.

این یادداشت را با ذکر این توضیح تکراری بخوانید که مطالب مندرج در این بخش لزوما موید دیدگاه سایت آفتاب لارستان نیست و حق پاسخگویی به آن در همین سایت محفوظ است.

***

مهدی محمدی: «بايد خودتان تشخيص بدهيد كه آدم صحيحى است تا اينكه بتوانيد رأى بدهيد. مجرد اينكه اين آدم يك آدم خوبى است خيلى، اول وقت نمازش را مى‏خواند و نماز شب مى‏خواند، اين براى مجلس كفايت نمى‏كند. مجلس اشخاص سياسى لازم دارد، اشخاص اقتصاددان لازم دارد، اشخاص سياستمدار لازم دارد، اشخاص مطلع بر اوضاع جهان لازم دارد. بايد تعهد به اسلام باشد و موافقت با جمهورى اسلامى باشد لكن اين مسائل هم باشد.»/ صحیفه امام/ج ۱۸/ص ۲۸۴

تا دوم اسفند چیزی نمانده و قرار است سرنوشت حوزه انتخابیه لار، گراش، خنج و اوز برای چهار سال آینده تعیین شود. مردم منطقه قرار است نماینده ای را به مجلس بفرستند تا حقوق آنها را مطالبه کند، قانونگذاری کند و بر عملکرد دولت نظارت کند. در این یادداشت دو کاندیدای مطرح که بر اساس نظر سنجی های موجود بیشترین شانس برای ورود به مجلس دارند را مورد بررسی و مداقه قرار داده ایم:

یک) علاالدین بروجردی، ۶۹ ساله، سفیر اسبق جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خلق چین، معاون اسبق آسیا و اقیانوسیه وزیر امور خارجه، نماینده پنج دوره متوالی مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی و تنها رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در چند دوره در این جایگاه ایفای نقش کرده است. این عناوین بخشی از مسئولیت های علاالدین بروجردی از ابتدای انقلاب تاکنون بوده است.

وی سیاستمداری نام آشنا در عرصه بین المللی است که به اکثر کشورهای جهان سفر کرده است. او همچنین یکی از بهترین دیپلمات های جمهوری اسلامی است که به علت ایفای نقش خاص خود همواره مورد غضب دشمنان کشور بوده است: از جمله اینکه دولت امریکا ورود ایشان را به خاک خود ممنوع کرده است و حتی در سفر وی به امریکای لاتین اجازه پرواز هواپیمای او بر فراز محدوده سرزمینی ایالات متحده داده نشد. وی متولد لارستان و داماد آیت الله العظمی سید عبدالعلی آیت اللهی و نتیجه مجاهد بزرگ آیت الله العظمی سید عبدالحسین لاری است. او همچنین به علت جایگاه سیاسی، خانوادگی و نبوغ شخصی خود بارها از طرف رهبر معظم انقلاب مامور به حل مشکلات منطقه لارستان شده است.

دو) جمشید جعفرپور، ۵۶ ساله، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به مدت دو سال، نماینده دو دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه لار، گراش، خنج و اوز، وکیل پایه یک دادگستری، عضو هیات علمی دانشگاه و کارمند سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

وی پس از استقبال تاریخی مردم لارستان از علاالدین بروجردی در سال ۹۰ از فرودگاه تا بیت آقا و عذرخواهی بروجردی از پذیرش این مسئولیت توسط وی به حضرت آیت الله آیت اللهی معرفی شد و با حمایت ایشان و پس از ایشان با حمایت فرزند برومندشان توانست برای دو دوره متوالی اعتماد مردم شریف منطقه را کسب و نماینده ایشان شود.

وی اخیرا در مذاکرات شفاهی خود به آقای بروجردی گفته است در صورتی که شما از لار کاندیدا شوید تخریب ها آغاز می شود! اتفاقا همین طور هم شد و تیمی از ستاد ایشان با نماینده دوم شهرستان بروجرد آقای عباس گودرزی ارتباط گرفته و مشغول به القای مجدد شبهات قدیمی و رد شده علیه ایشان شده اند!

به هر حال به نظر می رسد افراد باسابقه بیشتر، منش والاتر، مردم دار تر و دارای نفوذ بیشتر در حاکمیت بهتر بتوانند حقوق لارستان متحد (لار، گراش، خنج و اوز) را پیگیری کنند. اصولا مجالس دنیا در کشورهای توسعه یافته دارای ترکیبی مسن هستند. زیرا قانونگذاری و نظارت بر دولت به یک پختگی و تجربه انباشته احتیاج دارد که در یک جوان نیست. در واقع این دولت است که به یک شخص جوان احتیاج دارد؛ زیرا موتور حرکت کشور است و احتیاج به دوندگی و چابکی دارد و این جوانگرایی در دولت نیز در ملل توسعه یافته قابل مشاهده است.


شهرستان خنج...
ما را در سایت شهرستان خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی up بازدید : 307 تاريخ : پنجشنبه 5 دی 1398 ساعت: 23:20

خبرنامه