مصیب علیشیر: ضرورت ما تقویت اقتصادِ «دانش بنیان» است/ خود را نماینده هیچ دسته و گروهی نمی دانم

ساخت وبلاگ
انتشار در۲۲ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۵:۵۴ ب.ظ سرویس:برگزیده ها 7 دیدگاه 257 بازدید

مصیب علیشیر: ضرورت ما تقویت اقتصادِ «دانش بنیان» است/ خود را نماینده هیچ دسته و گروهی نمی دانم

آفتاب لارستان: «مصیب علیشیر» آخرین نامزدی بود که در دقایق پایانی نام نویسی انتخابات پیش روی مجلس از تهران برای حوزه انتخابیه لارستان، خنج، گراش و اوز ثبت نام کرد.

برای آشنایی بیشتر مخاطبان با این نامزد جوان پرسش هایی را برای وی ارسال کردیم که به صورت مکتوب به آنها پاسخ داده است.

***

لطفا برای شروع بحث از سوابق خود بگویید.

بنده مصیب علیشیر متولد تیرماه سال ۱۳۶۶ در لارستان و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی نفت از دانشگاه تهران هستم. کارشناس بخش پژوهش شرکت ملی نفت، مدیر مرکز بالادستی نفت در جهاد دانشگاهی تربیت مدرس، دبیر اجرایی انجمن مهندسی نفت و همچنین موسس و مدیر عامل شرکت دانش بنیان پترو اهورا از سوابق شغلی بنده است.

از مهمترین دستاوردهای شغلی و کاریم، مقام سوم سیزدهمین دوره جشنواره جوان خوارزمی در سال ۹۰، مقام اول جشنواره شیخ بهایی به عنوان فن آفرین برتر در سال ۹۵، تعاونی منتخب کشور در سال ۹۴، نماینده ایران در همایش و رقابت جهانی اسلاش فنلاند در حوزه استارت آپ سال ۹۵، دو دوره به عنوان نماینده شرکتهای دانش بنیان در پاویون ایران در نمایشگاه بین المللی نفت ابوظبی و همچنین نماینده حوزه انرژی در هیات اقتصادی وزارت امور خارجه در سفر به اروپای شرقی است.

هدف یا اهداف شما برای ورود به عرصه انتخابات مجلس چیست؟

بزرگترین نیاز جامعه امروز ایجاد امید به آینده و توسعه اقتصادی است. ایجاد امید و نشاط در جامعه مستلزم ورود نیروی جوان به ساختار سیاسی-اجتماعی است. نیرویی با تفکر جدید و نو و توانایی رقابت و پذیرش ایده های جدید که آینده را با نگاه دیگری ببیند و رقم بزند و حل مشکلات منطقه را در گرو این نگاه جدید ملی می داند.

نگاه نیروی جوان به اقتصاد متفاوت است. یکی از اهداف اصلی من برای ورود به کارزار انتخابات استفاده از پتانسیل های موجود در منطقه مان بر پایه اقتصادِ «دانش بنیان» است. اقتصادی که متفاوت با نگاه سنتی پیشین است. برای رسیدن به این مهم ما نیازمند ایجاد بنگاه های کسب و کار کوچک و متوسط و رفع موانع قانونی موجود بر سر این راه هستیم. البته در آینده به طور مفصل به این موارد خواهم پرداخت.

طیف سیاسی شما چیست و خود را نماینده چه طیف یا جریانی می دانید؟

به عنوان جوانی که تازه وارد این عرصه شده ام خود را نماینده هیچ دسته و گروهی نمی دانم و دیدگاه سیاسی من بیشتر با دیدگاه اقتصادی گره خورده است؛ به تعبیری من نماینده نگاهی جدید به رویکرد اقتصادی کلان جامعه هستم. رویکردی که متفاوت از نگاه سنتی به اقتصاد است و بر پایه دانش و درون زاست. طبق تجربه چند ساله خود معتقدم که این نوع نگاه اقتصادی منجر به بهره وری بیشتر، اشتغال زایی و جلوگیری از خام فروشی و در نهایت منجر به افزایش قدرت سیاسی کشور در مذاکرات بین المللی خواهد شد.

شعار انتخاباتی شما؟

امید و توسعه اقتصادی

چه ایده­ای برای توسعه علمی و دانشگاهی در منطقه دارید؟

توسعه علمی یکی از ضرورت های توسعه در سطح شهرستان است و این توسعه ناشی از عوامل مختلفی از جمله میزان توسعه مراکز دانشگاهی خصوصا در سطوح تحصیلات تکمیلی، فعالیت های دانش بنیان و حضور فعالیت نخبگان در شهرستان است. با توجه به کاهش دانشجو و توسعه نامتوازنی که در چند سال اخیر در آموزش عالی اتفاق افتاده توسعه کمی مراکز دانشگاهی تنها در صورتی تصویب خواهد شد که برنامه ای هدفمند تنظیم شود بنابراین لازم است یک سند توسعه علمی با ماموریتی متناسب با نیاز و پتانسیل منطقه تهیه و پیگیری شود که بر اساس شاخص های مختلف زمینه توسعه کمی و کیفی در منطقه مان است.

با رویکرد جدید نقش دانشگاه ها از فضای آموزش محور به سمت پژوهش محور سوق پیدا کرده است بنابراین نقش مراکز آموزش عالی در لارستان در حل معضلات و مشکلات منطقه حایز اهمیت است.

راهکار شما برای حل مشکلات جاده های منطقه چیست؟

یک از ظرفیت هایی که در اتفاقات ناگوار اخیر به نظر بنده مغفول ماند ایجاد یک مطالبه عمومی و گسترده و ملی از طریق فضای مجازی و رسانه است. زمانی که خواست عمومی و به حق مردم از طریق رسانه به مطالبه ای ملی تبدیل شود آنگاه نماینده به پشتوانه این فضای ایجاد شده قدرت چانه زنی بیشتری دارد. هر چند که با توجه به کمبود بودجه های عمرانی دولت نیاز به پیگیری مصرانه و مدوام نماینده در این مورد الزامی است.

البته باید به این نکته اشاره کنم که استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و خصولتی یکی از موراد راهگشا جهت سرمایه گذاری در این زمینه است.

پتانسیل خود را در چه مواردی بیشتر می دانید؟

نگاه نو به حل مسایل و مشکلات، پیگیر و خستگی ناپذیر و امیدوار به آینده

پتانسل خفته منطقه از نظر شما چیست؟

قطعا نیروی انسانی و خوش فکر لارستان بزرگ است

با توجه به معادلات سنتی و اسامی شناخته شده شانس خود را چقدر می دانید؟

زیاد

ترکیب مجلس آینده از نظر شما چه ترکیبی است؟

در این دوره سهم افرادی که بصورت مستقل وارد کارزار انتخابات می­شوند در مجلس آینده نسبت به ادوار گذشته بیشتر خواهد بود و به نظر بنده، نکته قابل توجه در مجلس آینده حضور افراد جوان و ناشناخته تر و با برنامه تر بیشتر است.

آخرین کتابی که خوانده اید چه بود؟

کتاب سختی کارهای سخت

آخرین فیلم؟

شیر شاه

نظر خود درمورد کلمات و عبارت های زیر در یک جمله بگویید:

مصیب علیشیر: با انگیزه و پر تلاش

استان لارستان: آرزوی دیرینه مردم لارستان، نیازمند تلاش و اتحاد

جمشید جعفرپور: شخصیت دانشگاهی و محترم

چند همسری: خدا یکی، محبت یکی، یار یکی

جاده لار-جهرم: نیازمند بازنشر مطالبه عمومی در سطح وسیع که نقش فضای مجازی و رسانه های منطقه در این زمینه بسیار راهگشاست و در ادامه نیاز به توجه و پیگیری فوری از جانب نماینده مردم منطقه به پشتوانه این خواست عمومی است

برجام: تمرین مذاکره بین المللی

سید محمد خاتمی: گفتگوی تمدن ها

FATF: باید تدبیری سریع اتخاذ شود که منافع و ملاحظات ملی و الزامات بین المللی در آن لحاظ گردد

نظارت استصوابی: شورای نگهبان

شرکت های دانش بنیان: تقویت اقتصاد ملی کشور بر پایه دانش و خط مقدم جنگ اقتصادی در عرصه بین المللی

ورود زنان به ورزشگاه ها: با ایجاد زیر ساخت و احترام به شان بانوان اقدام مناسبی است.

اعتراضات پس از گرانی بنزین: عدم ایجاد زیر ساخت های مناسب قانونی برای بیان اعتراضات مدنی و به حق مردم در حوادث اخیر منجر به بروز نا آرامی هایی در برخی  نقاط کشور شد که زمینه برای ورود آشوبگران فراهم نمود.

اینستکس: بی اثر


شهرستان خنج...
ما را در سایت شهرستان خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی up بازدید : 499 تاريخ : شنبه 23 آذر 1398 ساعت: 12:33

خبرنامه