اصلاح طلبان دهه نود با هفتاد متفاوتند/ اعتدال را امتداد اصلاحات می دانیم/ «روحانی» برنده انتخابات دوازدهم است

ساخت وبلاگ
انتشار در۲۹ فروردین ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۲۴ ق.ظ سرویس:عناوین اصلی 9 دیدگاه 157 بازدید

عضو ارشد هیات موسس حزب ندای ایرانیان در لارستان:

اصلاح طلبان دهه نود با هفتاد متفاوتند/ اعتدال را امتداد اصلاحات می دانیم/ «روحانی» برنده انتخابات دوازدهم است

آفتاب لارستان: با نزدیک شدن به دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، مباحث انتخاباتی در بین احزاب و اقشار و رسانه های مختلف داغ شده است. به همین مناسبت گفت و گوی کوتاهی با مهندس نیما نبئی، عضو ارشد هیيت موسس حزب اصلاح طلب ندای ایرانیان در لارستان کرده ایم که در ادامه می خوانید:

***

با توجه به نزدیکی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همچنین ریاست جمهوری، نقش مردم و میزان مشارکت آنها در این انتخابات را چگونه ارزیابی می کنید؟

بی تردید، انتخابات پرشوری پیش رو خواهیم داشت و رفته، رفته با نزدیک شدن به موعد انتخابات، بر حرارت و مشارکت اقشار و آنگونه جامعه افزوده می شود. چراکه ما با دو انتخابات از دو مولفه متفاوت مواجه هستیم. یکی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا که از مولفه های بومی و قومیتی تبعیت می کند و دیگری، انتخابات ریاست جمهوری دوره دوازدهم که حاوی یک مولفه و شاخص ملی است لذا برگزاری توامان این دو، خود به تنهایی، موجب مشارکت حداکثری جامعه خواهد شد.

تجربه ثابت کرده هرگاه انتخابات پرشور و با حضور حداکثری بوده نتیجه به نفع اصلاح طلبان تمام شده است؛ موافقید؟

همینطور است. با مرور و استناد به تجربیات برگرفته از فضای سیاسی حاکم بر جامعه طی ادوار پیشین، تصور می کنم تبیین مدل «حضور حداکثری؛ معادل با پیروزی نسبی اصلاح طلبان است» اساساً صحیح است و در انتخابات پیش رو نیز امیدوارم تکرار این مدل موفق، به پیروزی اصلاح طلبان منجر شود .

مخالفان دولت تلاش می کنند با فضاسازی علیه دولت و با استفاده از رسانه های خود که غالبا از بودجه عمومی نیز تغذیه می کنند دستاوردهای دولت را ناچیز و حسن روحانی را به عنوان رییس جمهور تک دوره ای معرفی کنند. به نظر شما این پروژه چقدر می تواند به واقعیت بپیوندد؟

بطور کلی، ماحصل ناشی از بررسی و ارزیابی عملکرد هر دولت، ممکن است حاوی نکات منفی و نقاط ضعفی هم باشد اما آنچه مسلم است؛ دستاوردهای دولت یازدهم آنقدر محسوس و ملموس است که با تکیه بر پوپولیستی ترین ادبیات سیاسی هم نمی توان به سیاه نمایی آنها پرداخت. از سوی دیگر، اکثریت جامعه ایران، به آن حد از قدرت درک و تحلیل رسیده است که امروز، به خوبی و درستی، تفاوت میان رکود و رشد و نیز، انزوا و عزت را در عرصه های گوناگون تشخیص دهد.

دستاوردهای دولت واقعا از نظر شما چه بوده؟

با یک جستجوی ساده، دستاوردهای دولت یازدهم و مقایسه با مولفه های مشابه پیش از آن، به آسانی امکان پذیر است اما بسیار کوتاه می گویم؛ برجام و ده ها دستاورد برجسته دیگر که حاصل و منتج از آن است، بزرگ ترین دستاورد دولت یازدهم محسوب می شود. خروج از انزوای عمیق بین المللی، بازگشت عزت به صنعت نفت و گاز، کاهش نرخ تورم، رشد اقتصادی، توجه به مدنیت و حقوق شهروندی از آن جمله اند.

می دانیم که اصلاح طلبان بصورت یکصدا بر حمایت از حسن روحانی به توافق رسیده اند. دلیل این اتفاق نظر به نظر شما چیست؟

اصلاح طلبان دهه نود با اصلاح طلبان دهه هفتاد، توفیر و تفاوت های آشکاری دارند. اصلاح طلبان، امروز با کوله باری از تجربیات گران، پا به عرصه انتخابات سال ۹۶ گذارده اند. آنها به این درجه از پختگی سیاسی رسیده اند که اعتدال را نه تنها بخشی از خود که لازمه استمرار و امتداد اصلاحات می دانند. در حقیقت، تاکنون اصلاح طلبان را اینگونه انعطاف پذیر، سنجیده، یکدست و البته شاداب ندیده بودم.

پیش بینی شما از انتخابات ریاست جمهوری چیست؟

از تنوع چهره های سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری استقبال می کنیم. دکتر روحانی، پیروز نهایی انتخابات دوازدهم است.

برویم سراغ انتخابات شوراهای اسلامی؛ اهمیت این انتخابات از نظر شما چقدر است؟

به زعم بنده؛ شوراهای اسلامی شهر و روستا نباید به محلی برای اردوکشی های سیاسی تبدیل شوند. تکنوکرات ها و آن ها که عمیقا بر امور مربوط به مدیریت شهری تسلط دارند، بهترین گزینه برای ورود به این عرصه به شمار می روند. گرچه شاید توازن نیروها در کلان شهرها و محیط های کوچک تر، قدری تفاوت داشته باشد اما مهم همان است. شوراها بهتر است سیاسی نباشند که در غیر این صورت، رکن اساسی مدیریت شهری، به محلی برای سهم خواهی ها و حتی منازعات سیاسی گروه ها تبدیل خواهد شد.


شهرستان خنج...
ما را در سایت شهرستان خنج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی up بازدید : 294 تاريخ : سه شنبه 29 فروردين 1396 ساعت: 19:22

خبرنامه